Gratis oppsett av WordPress

Gratis oppsett av WordPress innebærer at vi avlaster deg med den tekniske utfordringen det kan være å starte en blogg eller hjemmeside. Vi tar ikke webdesignoppdrag (vi har rett og slett ikke tid), men vi hjelper deg å sette opp WordPress helt gratis. Ja, du leste riktig: gratis oppsett!


Hva, hvorfor og hvordan??

Med oppsett mener vi det. Vi bygger ikke hjemmesiden din, men vi sørger for at installasjonen går feilfritt og at du kan ta fatt på din egen hjemmesidesnekring uten å først måtte streve deg gjennom det tekniske oppsettet.


Hva gjør du, og hva gjør vi?

Før du kaster deg over kontaktknappen nederst på siden, er det lurt å lese dette først.


Dette gjør du

  • Du kontakter oss på mail så får du tilsendt informasjon om hvordan du går frem for å bestille domene og webhotell.
  • Du vil trenge å hoste WordPress på egen server, vi hjelper ikke til med WordPress.com-sider.
  • Merk at eget domene og webhotell koster penger, men det er den eneste kostnaden du egentlig behøver å tenke på.
  • Vi setter kun opp WordPress hos One.com, så det er viktig at du er a) ny kunde og b) bestiller via henvisningslinken vi gir deg. Fordelen med denne linken er at du får 110,- i rabatt på bestillingen din.
  • Det samme avslaget får vi på vår neste regning. Vinn-vinn.

Dette gjør vi

Gratis oppsett av WordPress

Etter at du har bestilt ditt domene og webhotell via linken du har fått av oss, får du en ny mail med det vi trenger av informasjon fra deg. Deretter setter vi opp WordPress. Dette gjøres vanligvis innen et døgn (unntak er om bestillingen kommer fredag ettermiddag, vi jobber ikke i helgene).

  • Installasjon av WordPress hos One.com på en sikker og teknisk korrekt måte
  • Vi legger inn SSL-sertifikat slik at du får en sikker side med https og en grønn hengelås. Dette er en viktig installasjon.
  • Legger inn en SEO-utvidelse (YOAST) for deg som gjør det enkelt å lage søkermotoroptimalisere sider og innlegg.
  • Opplæring i bruk av WordPress får du gjennom vårt helt kostnadsfrie grunnkurs.
  • I tillegg finner du masse læring her på bloggen.

Vi understreker at etter det er det ansvar for egen læring og at tjenesten ikke innebærer support utover installasjonen. Vi bygger som sagt ikke hjemmesider for andre, men support kan gis om vi har tid.

Pris for support er 800,-/timen. Dette inkluderer alt fra å legge inn tekster og bilder til å endre design/tema og legge til utvidelser, i tillegg til å svare på spørsmål angående anbefalinger, design, utvidelser og alt relatert til WordPress, oppsett av nettbutikk og oppsett av onlinekurs.


Merk! Tilbudet er gratis fordi det innholder en affiliatelink. Dette betyr at vi får en liten sum når du bestiller ditt domene (som også gir deg rabatt) og det gjør et vi kan fortsette med gratis tilbud til alle våre lesere.

Spread the love