Personvernerklæring

Kundens rett til personvern er svært viktig for wpacademy.no. Denne personvernerklæringen forteller om hvordan wpacademy.no samler inn og bruker personopplysninger.

Personopplysninger og behandlingsansvarlig

Dette punktet omhandler hvordan dine personopplysninger blir behandlet på vår side wpacademy.no (heretter referert som WP Academy).

WP Academy eies og driftes av Anniken Valstad og Marie A. K. Larsen som er ansvarlige for behandlingen av personopplysningene, og vi kan kontaktes på: post@wpacademy.no

Formål og rettslig grunnlag

Ved å bruke vår hjemmeside WP Academy legger du igjen dataspor, og kan sende informasjon om deg selv. Dette skjer ved bruk av infokapsler/cookies. Infokapsler, skjulte sporingsbilder og annen teknologi, vil automatisk samle inn enkelte typer informasjon når du besøker siden og ved utveksling av e-post. Dette for å tilpasse siden og gjøre den mer brukervennlig. Det er ikke mulig å identifisere en person på individnivå med infokapsler. Vi behandler slik informasjon behandles strengt og brukes kun til formål av innsamling av data.

En IP-adresse er rekke med tall datamaskinen din tildeles hver gang du er på internett. Det gjør det mulig for data og servere, gjenkjenne og kommunisere med hverandre. IP-adressene besøkende ser ut til å komme fra registreres med tanke på IT-sikkerhet og diagnostiske hensyn. Denne informasjonen brukes vanligvis også i samlet form for å analysere trender og tjenester på nettstedet.

Personopplysninger og informasjon som samles inn

WP Academy samler inn informasjon om nettrafikk og oppførsel på nettsiden vår. Vi bruker Google Analytics og WordPress for å samle hvilke sider som besøkes, hvor lenge den besøkende er på de enkelte sidene, hvilke kilder de kommer fra (f.eks. Google). Denne informasjonen blir ikke delt.

Du har rett til å klage til Datatilsynet hvis du mener behandlingen av din personlige data ikke er behandlet i tråd med gjeldende regelverk.

Det samles i tillegg inn navn og epostadresse på de besøkende som ønsker å melde seg på nyhetsbrev, gratiskurs o.l. Dette er frivillig, og denne informasjonen blir ikke delt videre. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev og epostlister. Det gjør du ved å trykke “unsubscribe/avmeld” nederst i mailen du har mottatt.

Vi bruker kursplattformen Simplero til dette, som behandler all data i tråd med personvernloven.

Vedrørende barn: WP Academy forstår viktigheten av å beskytte barns privatliv, da spesielt i et nettmiljø. WP Academy er ikke med hensikt designet for, eller rettet mot, barn på under 13 år. Det er vår policy aldri, med viten og vilje, samle inn eller oppbevare informasjon om personer under 13 år, og heller ikke uten foreldres samtykke.

Våre verktøy og tredjeparter

WP Academy bruker infokapsler, verktøy og tredjeparter som:

Facebook* –Vi bruker Facebook plugin og kommentarer via facebook. Hvis du tidligere har besøkt eller “liker vår side eller et av våre statusoppdateringer kan dette samles på facebook cookies. Dette brukes også i henhold til annonser og tilbus på Facebook.

Instagram

Pinterest

Google Analytics –www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Simplerohttps://simplero.com/terms

Stripehttps://stripe.com/us/privacy/

Sensitive opplysninger som kortinformasjon og adresse vil ikke bli delt eller lagret på WP Academys server. Alle kjøp går via Stripe Payments Europe, Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin.

Sletting av data og infokapsler

Du kan når som helst melde deg av våre epostlister ved å trykke “unsubscribe” nederst i mailen. Har du kjøpt kurs av oss kan du sende oss mail og få slettet all data vi har lagret på deg. Det betyr også at du ikke lengere vil ha tilgang til kursene du har fått eller kjøpt.

Du kan også be om en eksportfil med alle personopplysninger vi har om deg, dette vil innebære all informasjon du tidligere har gitt oss.

Du kan selv skru av infokapsler i nettleseren din eller slette dem, ved å søke etter fremgangsmetode i f.eks. Google.

Vi kan dessverre ikke slette bilag som må brukes iht bokføringsloven, da vi er pliktige til å oppbevare disse i 10 år.

Samtykke

Når du bruker våre nettsider samtykker du i at infokapsler benyttes slik vi har beskrevet ovenfor.

Ved påmelding på nyhetsbrev, kurs og epostlister samtykker du at vi kan oppbevare informasjonen du sender inn. Sensitive opplysninger vil være beskyttet og skal ikke være mulig å misbrukes. Verken av WP Academy eller våre tredjeparter.

WP Academy kan endre personvernerklæring fra tid til annen så det vil være en oppdatert personvern som er gjeldende. Når vi endrer vil vi også endre «oppdatert»-datoen nederst på denne siden.

Vi følger reglene i EU og Norge, vi følger også GDPR loven(Personvern i EU) for mer informasjon rundt dette gå til:
https://www.eugdpr.org/

Oppdatert, juni 2018

Spread the love