Hvem er vi?

Vi er Anniken og Marie, og til sammen har vi 30 års erfaring innen webdesign. Vi har begge bakgrunn innen kreative yrker (kunst, musikk, foto, skriving) i tillegg til webutvikling og grafisk design.

Vi har begge jobbet mesteparten av livet innen kreative yrker, og etter mange år med hjemmesidesnekring for både kjente og ukjente, ble idéen om å starte et nettkurs til.

Idéen om et lettfattelig kurs i WordPress ble født for 4 – 5 år siden. Vi utvikler derfor i skivende stund et omfattende, men svært lettfattelig, kurs i WordPress. Misjonen er å kunne tilby folk et rimelig kurs i hvordan snekre egne hjemmesider på kort tid, og på den måten spare skamløst mange tusenlapper (webdesigenere er dyre altså!).

Marie

Marie har, i tillegg til en bachelor i Kunsthistorie, utdannelse innen Organisasjon og ledelse. Hun har yrkeserfaring innen ledelse, prosjektplanlegging, kundeservice og webdesign, og har jobbet aktivt med WordPress siden 2010. Hun har arbeidet med grafisk design og hjemmesider både for bedrifter og private. Som ansatt i alt fra små og store, internasjonale bedrifter, ønsker hun nå med sin kompetanse å hjelpe gründere å starte egen business.

Kontakt

Mail: marie@wpacademy.no 

Maries LinkedIn-profil

Personlig nettside: Soldrøm

Kompetanseområder

Webdesign  Grafisk design  WordPress  Google Analytics Ledelse  Organisasjon  Kundeservice  Personalutvikling  Administrasjon  IKT  Foto  Prosjektarbeid

Anniken

Anniken er utdannet ECN Coach og Team Coach fra Erickson College. I tillegg er hun utdannet billedkunstner og webdesigner. Hun har mer enn 18 års erfaring innen webutvikling, webdesign og foto, og har bakgrunn som magasinredaktør, fotograf, skribent, markedskonsulent og kursholder. I tillegg har hun bred erfaring fra diverse TV- og reklameprosjekter både for NRK, TV Norge og TV 3. Hun ønsker med sin kompetanse å inspirere andre til følge sine drømmer.

Kontakt

Mail: anniken@wpacademy.no

Annikens LinkedIn-profil

Personlig nettside: Gudinne.no og Ostara.no

Kompetanseområder

Webdesign  Grafisk design  Bilderedigering  WordPress  SEO  Foto/Video  Undervisning  Coaching  Markedsføring  Kursutvikling 

Spread the love