Starte bedrift, er det lurt?

Det å starte bedrift er alltid et sjansespill, men den som intet prøver, intet vinner. Hva er det verste som kan skje? At du ikke lykkes? Selv om du føler at du blir sett på som en fiasko, så er det ingenting som hindrer deg i å prøve igjen. Du lærer som regel mest når du gjør du ikke burde gjøre.

Les også: Jeg vil starte for meg selv, men tør ikke ta sjansen.

De fleste vellykkede mennesker har også feilet i starten. Et eksempel på dette er Donald Trump som nærmest var konkurs på 80-tallet. Ga han opp? Nei, han bygget seg opp igjen og nå rikere enn det han var før. I tillegg ble han president i USA, men det trenger vi ikke å gå nærmere inn på.

starte bedrift

Foto: Bigstock

Jeg har ikke mye penger å investere

Denne boken anbefales alle gründere som har lite

Vi har tidligere kommet med noen tips til hvordan komme i gang når du skal starte noe eget. Men hva hvis man har et lite budsjett? Er det fortsatt mulig å oppnå drømmen? Svaret er ja, men vi skal utdype det litt mer. 🙂

Vi har lest boken “Hundred dollar start up” av Chris Guillebeau for noen år siden og ble superinspirert! Er det virkelig mulig? Kan man komme i gang med et så lite budsjett? I boken var det flere gründere som delte sin historie om hvordan de kom i gang, med nesten ikke noe budsjett. Snakk om å gi oss “vanlige” dødelige motivasjon.

Det å ha et mindre budsjett innebærer at du må gjøre mere av jobben selv. Sånn er det bare. Du har kanskje ikke råd til å hyre en webdesigner, fotograf eller markedsfører. Du må være din egen webdesigner, fotograf, regnskapsfører, markedsfører og så videre.

 

Vil jeg få det til?

Det finnes ingen garantier som kan love at du vil få det til, selv ikke om man skulle ha mange investorer og mye penger. Som nevnt i begynnelsen, det å starte noe eget er et sjansespill. Men, om man spiller kortene riktig er det mye større sjanse for å oppnå det du ønsker. Det handler også om å sette seg realistiske mål og forventninger.

Det du tjener inn i starten er kanskje ikke nok å leve av, men hvis du fortsetter så er dette noe som kan øke -mye!

Det å bli gründer er ingen lett oppgave, men det er utrolig morsomt og kreativt. Det å være sin egen sjef, er virkelig befriende og kan absolutt anbefales!

facebook wpacademy starte bedrift starte bedrift

 

 

 

 

 

Spread the love

Kommentarer

kommentarer

You Might Also Like

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.