Vår historie <3 

Dette er vår kjærlighetshistorie med WordPress, og alle grunnene til vi ville gifte oss med det. Det skal sies at vi har liknende følelser for Photoshop… Men det blir et annet innlegg.

Både Anniken og Marie, som står bak WP Academy har jobbet med webdesign i over 30 år til sammen. Føler meg litt gammel når jeg skriver slikt, men vi har faktisk lang erfaring og utdannelse innen webdesign, og det er greit å få frem.

LES OGSÅ:  WordPress Hjemmeside -Hva og Hvorfor

Vi har gjort alt fra små private nettsider til store sider for bedrifter, men livene våre som webdesignere ble enklere i 2010. Det var året vi begge oppdaget WordPress.

Etter å ha sittet i flere år og kodet, var WordPress som en herlig befrielse. Kodene er ikke like nødvendig (selv om vi fortsatt bruker det litt), og ikke minst vi leverte brukervennlige sider til kundene våre.

Det kan ikke bli mer vinn-vinn enn dette. Det som gjorde oss overbevist over at WordPress var det rette valget var alle utvidelsene man kan installere (en utvidelse er nesten som en app for telefonen). 


Hvorfor WordPress?

Er det noe du trenger så finnes det en utvidelse for det. Alltid, har aldri slått feil. Trenger du nettside, medlemssider, onlinekurs, gallerier, nyhetsbrev eller noe annet? Så finnes det utvidelser for det.

For å gjøre dette enda bedre: WordPress og de fleste av utvidelsene som finnes er gratis.

Igjen kan vi si, vinn-vinn.

LES OGSÅ: Nybegynnerfeil i WordPress -3 typiske feil vi gjør

Så vi har siden 2010, så og si kun laget hjemmesider med WordPress. Vi kommer aldri til å gå tilbake til koding, notisblokk eller Dreamweaver. WordPress har blitt fast inventar hos oss.

epostlister
Foto: Pixabay

Brukervennlig

En mer brukervennlig side, enten det er for den som lager hjemmesiden eller for de som skal oppdatere den, finnes ikke. Det er utrolig enkelt og nesten helt idiotsikkert. Med mindre du roter deg inn i CSS-en, men det skal du ikke.

WordPress gjør det mulig for de som ikke kan koding eller webdesign å lage nettsider. Det er mange som nå jobber med å lage nettsider for andre i WordPress. 

wordpress
Foto: Pixabay

Våre kurs i WordPress

Aha, der kom det. Salgstrikset du kanskje ventet på? Vel, ikke helt. Vi elsker WordPress og vi vet det finnes mange engelske nettsider og kursplattformer til WordPress. Dog, ikke like mange finnes på norsk.

Det var grunnen til at vi ville lage et kurs i WordPress for flere år tilbake, men tydeligvis, ting tar tid.

I år derimot har vi endelig laget vi to kurs i WordPress, et gratis grunnkurs som tar en enkel og konkret innføring i systemet. Alt fra hvordan du kjøper domenet, installerer WP og bruker det.

Det er ingen forpliktelser, vi elsker WordPress og liker å se andre få samme, unike muligheter som oss. 

Vi har også et mye mer utdypende kurs i WordPress for de som ekstra interessert. Som vil tjene penger på siden sin og kanskje lage sider for andre?

Vi er stolte av begge kursene, men kan anbefale gratis grunnkurs til de som vil lære fort-fort å bare komme i gang. Se våre kurs her.

Vi angrer ikke på at vi startet med å lage nettsidene med WordPress. Det har forenklet vår jobb betraktelig og  vi har mulighet til å jobbe kompliserte og krevende sider som vi ikke kunne før.

Dette er grunnen til at vi vil gifte oss med WordPress.

Spread the love

Kommentarer

kommentarer

You Might Also Like