Facebookreklame -både effektivt og billig!

Reklame på Facebook er det mange som benytter seg av. Det er billig markedsføring som kan være uhyre effektiv. Dette er grunnen til at så mange ønsker å lage Facebookreklame.

Vi har selv benyttet og hatt stor suksess med Facebook-reklamer, så vi kan absolutt anbefale dette. Problemet er med konstant bombardering av reklamer og sponsede innlegg må du gjøre alt for at din reklame skiller seg ut og fanger interessen. Ikke lett, men heller ikke umulig.

Her er våre 8 tips til deg som skal lage facebook-reklame og hvordan få mest mulig salg!

1. Optimaliser dine innstillinger -Hvis du i begynnelsen har en lav markedsføring, sjekk innstillingene på reklamen. På Ads Manager (App: Facebook Annonseadministrasjon) finn ut om du har mindre enn 50 i rekkevidde, optimaliser her hvis du har liten rekkevidde på reklamen.

2. Husk markedsgruppen -Det er viktig å holde fokuset og tenke på hvem du ønsker nå ut til, du må tilrettelegge reklamen etter hvem du selger til. Hvis du er usikker på hvem som er markedsgruppen kan du foreta undersøkelser.

3. Bruk aktive verb -Du vil bruke tekst som er positive og aktive! Du vil lede brukeren til salg. Ord som “start”, “finn”, “oppdag” er ord som søker til kundens egeninteresse. Ha tydelige linker som sier “Kjøp nå”, “Registrer deg her” etc. Bruk tydelig CAT (Call-To-Action) linker.

4. Utvid publikummet ditt -Når du oppretter en reklame, så trykk ja til å kunne utvide publikum. På denne måten vil Facebook finne flere av sine brukere som kan ha interesse for din reklame. Trafikk og rekkevidde vil nå kunne økes. Les mer om dette på denne linken.

facebookreklame

LES OGSÅ: Tjene penger på bloggen? 6 metoder for inntekt på siden din

5. Visuelt og spennende design – Mennesker er visuelle og det første som overbeviser oss med reklamen, er det visuelle. Prøv å mikse ulike bilder, bruk foto av good kvalietet og som vil få brukerne til å stoppe opp. Animerte bilder/videoer fanger også oppmerksomheten mer enn statiske bilder.

6. Vær kort or presis -Reklame skal ikke ha mye tekst. Vær kort og presis. Reklamer som er rett på sak, helst ikke mindre enn 50-80 karakterer. Husk også å bruke ord og et språk som de fleste forstår.

7. Mobilvennlig reklame -Selv om du kanskje bruker PC eller mac, så anbefaler Facebbok at du installerer Facebook Software Develpment Kit i mobilappen. Gjør reklamene dine mobilvennlige, for det er her de fleste brukerne er.

8. Tenk et skritt fremover -Før du lanserer din reklamekampanje så tenk nøye over markedsgruppen, test ut reklamen på forhånd. Gjerne be om tilbakemelding fra venner og familie.

Vi kan ikke garantere masse salg, men hvis du følger disse 8 tipsene så vil du være bedre rustet og få lettere salg med facebookreklame!

Foto: Pixabay

facebook wpacademy

Spread the love

Kommentarer

kommentarer

You Might Also Like