Fordelene… med nettroll?

Trenger vi troll? Egentlig ikke, men de er der så hvorfor ikke gjøre det til noe positivt? Dette høres kanskje rart ut, for det er svært få av oss som setter pris på usaklige og lite konstruktive tilbakemeldinger som de vi får fra nettroll.

LES OGSÅ: Hvordan takle nettroll

Haters are gonna hate, men det er faktisk noen fordeler med dem. Så før du trykker blokker bruker og sletter kommentarer. Bruk dem til din fordel.

På sosiale medier som Instagram, Facebook etc. så styres innlegg som kommer øverst utifra aktivitet på innlegget. Jo flere som liker og kommenterer på innleggene dine, jo flere vil se det. Det å få en høy rangering vil gi mye trafikk. Hvis du ønsker at flere skal oppdage siden din, svar gjerne på en “trollekommentar“.

Nettrollet må aldri tas seriøst og hvis du er sensitiv, så er det best å la være. For de som kan tåle useriøse tilbakemeldinger, svar vennlig og hold gjerne konversasjonen gående. Troll elsker diskusjoner.


Promoter deg gratis med hjelp av et troll

troll

Skap engasjement og vær glad for gratis promotering. Når du har fått nok er det selvsagt ingenting bedre men å avslutte med en blokkering.Andre fordeler med nettroll er at de kan påpeke sider eller mangler du kanskje ikke var helt klar over? Det er selvsagt ikke måten å gi tilbakemeldinger på, men jeg har selv fått et par oppvekkere. 

Nettroll er kun ute etter å skape reaksjoner og irritere, det beste er å huske på at bak alle disse krasse beskjedene sitter det mennesker som deg og meg bak og trykker på noen taster.

De er ikke supermennesker, de vet ikke best, men de er mennesker som kjeder seg, eller trenger en eller annen form for oppmerksomhet og drama. Ta kontrollen, styr showet og få noe positivt ut av tåpelige og frekke kommentarer.


facebook wpacademy


Spread the love

Kommentarer

kommentarer

You Might Also Like