Det er ingen tvil om at de som har positivt fokus på å lykkes, faktisk når målene sine lettere enn de med negativt fokus. Dette kan ha mange årsaker, men ett av dem er at negativt fokus faktisk røver deg for fysisk og mental energi.

Tenk deg bare hvordan du opplever å være rundt mennesker som konstant klager. Du blir drenert og sliten, og det blir i hvert fall ikke lettere for deg å fokusere positivt.

For å vedlikeholde et positivt fokus finnes det flere ting du kan gjøre. Vi anbefaler dette enkle ritualet morgen og kveld. Det er både morsomt og effektivt. Du kan skrive ned svarene, eller du kan bare bruke et par minutter i sengen før du står opp til å fokusere på det.

Spørsmåleme vi har laget her kan naturlig nok byttes ut med andre, slik at de blir perfekt tilpasset deg og ditt liv.

Spørsmål for dagen

Morning Mindset spørsmål

 1. Én ting som kan gjøre meg glad og oppstemt i dag er …
 2. En oppgave jeg komer til å gjennomføre virkelig bra i dag er …
 3. En situsjon som kanskje kan stresse meg eller utfordre meg i dag, vil jeg håndtere på følgende måte …
 4. Selv om jeg ikke får jobbet med akkurat det jeg har lyst til i dag, så jobber jeg alltid mot det store målet, som er …
 5. Jeg vil vite at i dag har vært en stor suksess, hvis jeg på slutten av dagen føler …

Etter at dagen er over, foreslår vi at du også har et rituale for kvelden.

Spørsmål for kvelden

Kveldsjournal spørsmål

 1. Et øyeblikk eller hendelse i dag jeg virkelig satt pris på var …
 2. En situasjon eller oppgave i dag jeg hånderte veldig bra var …
 3. En ting jeg oppdaget eller lærte i dag var …
 4. Dagen i dag kunne vært enda bedre hvis jeg …
 5. Ting som kunne gjort at jeg følte mer fellesskap med andre i dag kunne ha vært …
 6. Hvis jeg var min egen motivasjonscoach, ville jeg sagt dette til meg selv i dag …

Kunsten å dyrke det positive

Ved å hver dag dyrke det positive, vil det positive gro. Det høres nok litt banalt ut, men det vil overraske deg hvor effektivt det er. Ditt positive fokus vil tiltrekke seg positive opplevelser.

Bare tenk hvordan negative mennesker helst oppsøker andre negative personer de kan dele sin misnøye med. Positive personer orker nemlig ikke å meske seg i negative følelser og baksnakking. Du vil derfor ikke tiltrekke deg disse menneskene, dere matcher simpelthen ikke energier.

Etter å ha holdt på med disse ritualene over litt tid, vil du merke vesentlige forbedringer i hverdagen din. Faktisk vil du merke det etter svært kort tid. Vi har veldig god erfaring med denne formen for manifestering. Og skulle du falle av lasset er det fort gjort å starte opp igjen.

Lykke til! 🙂

Spread the love

Kommentarer

kommentarer

You Might Also Like