Nytt år, nye muligheter

2019! Du verden som tiden flyr, vi ønsker alle våre lesere et godt nyttår og håper alle hadde en fantastisk jul.

I løpet av ett år har vi to “begynnelser”, en i januar og en på høsten (henger vel igjen fra skoletiden). Nye vaner du skulle ønske du behersket som: trening, sunnere livsstil, tjene mer penger, jobbe smartere, være mer sammen med familie og venner, står igjen i fokus. Spesielt i januar.

Vi mennesker trenger konstant påminnelse, for vi glemmer altfor lett. Og det er derfor jeg er så glad for “en ny start” denne måneden.

Januar er en viktig måned, jeg planlegger hvilke hovedmål jeg har for året, jeg prøver å gi hver måned en spesiell oppgave. .

Jeg elsker å planlegge, men gir også rom for at man kan ikke gape for høyt. Sett mål som utfordrer deg, men likevel er realistiske. Året har kun 365 dager.

Vi fikk gjort masse med WP Academy i fjor og de store målene vi hadde som to WordPress kurs,et gratis og det andre betaling, ble fullført. Kursene våre er jeg veldig stolt av. Det er mange timer arbeid bak begge og vi hadde det som et konkret mål, som vi innfridde. Ingenting føles bedre enn når man klarer å fullføre.

The difference between a dream and a goal, is a timeline.

Dr. Phil

Vi vet at hverdagens tjas og mas kommer tilbake, og uansett om du jobber selvstendig eller som ansatt, så har vi lett for å føle oss overarbeidet.

arbeidsdag

Her er 6 tips for en bedre arbeidsdag

  1. Ha tillit. Det å bekymre seg for mye skaper ikke annet enn hodebry og engstelse. Ha derfor mer tillit til at de fleste ting lar seg løse.
  2. Fordel ansvar. Dette er vanskelig, spesielt for de av oss som liker ting på en bestemt måte. Men igjen, ha tillit til andre rundt deg og vit at du må ikke gjøre alt selv.
  3. Tydeliggjør motstand. Hva i deg er som skaper motstand? Hvor kjenner du presset? Ta et oppgjør med deg selv og jobb med motstanden din.
  4. Vær modig. Noen ganger får man uventede endringer og utfordringer, ikke vær redd for at alt går til helv… Fokuser positivt og tenkat dette kan bli morsomt å prøve.
  5. Ta vare på deg selv. Ingen andre kan eller vil sette grenser for deg. Du kjenner best når noe blir for mye. Stol på din egen stemme og pust ut. Verden kan fortsatt gå rundt selv om du tar det med ro.
  6. Ha det gøy! Det er så viktig å ha det gøy på arbeidsplassen. Livet er for kort til å ha det kjedelig 8+ timer om dagen. Hva liker du med jobben? Fokuser på dette.

Så begynn å planlegg målene for 2019 og gi deg selv mange delmål, og ikke minst belønninger. 

facebook wpacademy


Spread the love

Kommentarer

kommentarer

You Might Also Like