Vi skal ha en spørsmålrunde

Vi skal for første gang ha en spørsmålsrunde, og vi gleder oss veldig! Vi vet at det er mange av dere som lurer på alt fra hva slags nettside du skal ha, installering av WordPress, til oppstart av egen bedrift osv…

Ingen spørsmål er for dumme, det er nok mange som lurer på akkurat det samme som deg. Vi svarer på alle spørsmål og vil legge ut spørsmål og svar på bloggen, samt link sosiale medier. Så kjør på og still oss alle mulige spørsmål.

Frist for spørsmål: Fredag 16.11.18 kl. 12:00

Dere kan spørre ved å sende mail til post@wpacademy.no, kontaktskjema, DM, PM, kommentarer og alle andre mulige metoder på vår Facebookside eller på vår Instagram. Alle spørsmål og svar vil komme på nettsiden vår fredag 16.11.18  kl 16:00

Vi gleder oss til å høre fra dere!

facebook wpacademy

Spread the love

Kommentarer

kommentarer

You Might Also Like