Ønsker du å tjene penger på bloggen?

Hei, produkter merket med *er affiliate (reklame). Dette er vår måte å tjene inn en liten sum hvis du går via vår link. Vi bruker selv produkter som vi synes kan anbefales videre.

Det er mange som tror at man må være toppblogger for å tjene penger på bloggen. Det er feil. Du trenger ikke tusenvis av lesere for faktisk å tjene penger på nettsiden din. Det viktigeste er som blogger å ha engasjerte lesere, ikke bare at det er mange innom siden.

Det skader selvsagt aldri at du har mange lesere, lang ifra. Det vil øke muligheter i henhold til samarbeidspartnere og sponsing. Så på den måten er mange lesere en absolutt fin-fin ting å ha.

Toppblogger eller ei, vi ønsker alle å tjene litt på all jobben vi legger i nettsiden vår. Derfor har vi laget denne listen som kan være måter du tjener penger på din blogg.

Det er som regel disse 6 metodene for å tjene penger som blir nevnt igjen og igjen, og det ikke uten grunn! Det er slik de fleste med en nettside tjener pengene på.

Affiliate

Affiliate betyr at du får en liten inntekt av salget, vi er bl.a. affiliate for one.com*. Vi bruker selv dette produktet og kan anbefale det. Vi har anbefalt one.com gratis mange ganger, men hvis det mulighet for å reklamere for noe du selv bruker, så gjør det.

Affiliate kan være en tekstlink, bildelink (ser ut som reklame) og rabattkoder. Det er mange steder på nett som har affiliate hvor du selv kan velge blant diverse bedrifter.

Velg ikke det du tror vil selge mest, men det som du tror dine lesere vil ha bruk for og sette pris på.

Tips til affiliate: Tradedoubler og AdTraction er to store nettsider som har affiliateprogrammer.

Samarbeid

Det å finne sponsorer og samarbeidspartnere er ofte mere gunstig for de litt større bloggene. Men absolutt ikke umulig for mindre blogger.

Du kan bli sponset med produkter og tjenester i bytte mot reklame tilbake. Det er også mulig å tjene penger, og for de store bloggerne er det nok snakk om store summer.

For oss mindre blogger så er dette nok ikke den mest effektive metoden for å tjene penger, men gjerne forhør deg og be om sponsede produkter hvis du føler det vil passe til din blogg.

 

Reklame

Du kan registrere deg i nettverk som Google AdSense og legge inn reklame som vil tilpasse seg de besøkene, deres interesser og tidligere søk i Google. Det skummelt hvor korrekt disse reklamene kan være…

Reklame kan være en fin måte å tjene ekstra penger på og er for så vidt en passiv inntekt. Problemet er bare at når det kommer til reklame, lønner det seg at du har mange lesere.

Det er kun en liten del av salget som du får betalt for, det kan også være overlessende med mye reklame på siden så gjør det smakfullt.

LES OGSÅ: Tjene penger på hjemmeside -hva og hvordan

Nettbutikk

Har du et eller flere produkter du ønsker å selge? Enten det er digitale eller fysiske produkter kan det være store penger i nettbutikk.

Fordelen med nettbutikk er at det du selger, det går til deg. Hele summen, ikke deler av den som ved affiliate eller reklamer.

WordPress har utvidelser til nettbutikk som er helt gratis! Uansett hva temaet på siden din er så kan det være store inntjeningmuligheter ved å ha en nettbutikk. Her er det bare å være kreativ.

Onlinekurs

Nettstudier og kurs er i vinden for tiden, og ikke uten grunn. Med en stadig mer hektisk hverdag og et ønske om å styre dagene selv er studier via nett helt glimrende.

Onlinekurs har gjort det mulig for mange å tjene penger på deres komptanse og spesialitet som ikke var mulig tidligere. Vi har selv laget onlinekurs som er en god måte å tjene penger på.

Fordelen er også at du riktignok bruker lang tid på å lage kurset, men når det er ferdig kan du selge det igjen og igjen.

Det er visse kurs som krever oppdateringer (som våre kurs i WordPress), du burde også gi support, men likevel. En fantastisk måte å tjene penger på.

LES OGSÅ: Starte bedrift uten egenkapital

Tjenester

Ønsker du å jobbe som coach, rådgiver eller konsulent av et eller annet slag? Da kan det være lurt å markedsføre de tjenester via nettsiden.

Her er det store inntekter å hente inn, det er behov for tjenester i alle bransjer. Det passer også veldig bra for de av dere som ønsker å holde foredrag, kurs og seminarer.

Du kan også rette dine tjenester mot andre bedrifter, kanskje du er webdesigner? SEO-spesialist eller selger? Da er tjenester en god mulighet.

tjene penger

Det å drive en blogg er ikke gratis, det er utgifter på domenet, webhotell og hosting årlig. Du har kanskje også andre månedlige kostnader iht bloggen? Du bruker også mye tid på hvert eneste innlegg. Det å ville tjene penger på nettsiden din er helt naturlig og ikke noe man trenger å forsvare.

 Disse 6 metodene for å tjene penger på er de mest brukte, og du må avgjøre hvilke metoder som vil passe deg og din blogg. Men mulighet for å tjene penger er der!

facebook wpacademy

 

 

 

Spread the love

Kommentarer

kommentarer

You Might Also Like